keşke öyle almak istesem ben de hocam ya alması kolay da vermesi zulüm.tembellikte derken sabahtan akşama kadar işte oturuyoruz iki yıldır spor saonuna yazılıyım yıllık kayıt olup toplasan 30 gün gitmemişimdir. Bi türlü beceremiyorum bazen bi motive oluyorum bi kaç gün sonra gidiyor o motivasyon da kim gitcek şimdi salona diyorum. Eve koşu bandı aldım bi hevesle onu yaparım diye o da ne biliym bir türlü olmuyorYani tam spor yapayım diyorum bir sürü iş varmış gibiyani şuan bir işim yok ama şuan da akşam akşam millet ses gider vs 3saat önce de ya dur az tv ye bakayım vs bir türlü yapamıyorum ki yapsam dahi bu yediklerimle erimek mumkun değildir diye düşünüyorum
Hocam açıkçası aynı şehir de olsaydı, yeminle tazı gibi koştururdum sizi

Açıkçası benim de çok erindiğim zamanlar oluyor ama zihnim erindiğim zamanları yeniyor. Biraz çılgın olun hocam, gerçekten. Eğer sahil falan yakınsa inin orada koşun veya değilse de sahile kadar yürüyün, ormanlık alan var ise orada koşun. Eşiniz, nişanlınız veya sevgiliniz var ise onunla birlikte yürüyüş/koşu yapın.
Yakın arkadaşlarınız var ise onları ikna etmeye çalışın (o ara zaten sizde ikna olursunuz) onlarla birlikte koşulara yürüyüşlere çıkın. Ve hocam günlük minimum 2 litre su tüketin. Su çok önemli, haddinden fazla önemli.