AVKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahsin kardeşim google optimizasyon bölümünde ki paylaşımların ve olumsuz yorumlara rağmen aldırış etmeden hala devamını getirmen inan ki paylaşım ruhunu arttırıyor diye düşünüyorum. Belki şuan ki konu genel anlamda çok değer niteliği taşımasa da paylaşımlarının devamını dilerim.
Teşekkür ederim hocam
İngilizcem olmadığı halde, R10'daki DOSTLARIMA NASIL YARARLI OLABİLİRİM? düşüncesiyle farklı farklı kaynakları tarıyorum.Gerek wordpress gerek google optimizasyon konularında yabancı kaynakalardan bulduğum çeirkleri paylaşmaya arkadaşların ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorum...
Mesela dün paylaştıgım Wordpress coin eklentisini paylaştıgımda, arkadaşın biri böyle bir eklenti yazdıracagını ve arayışta oldugunu yazmıştı.Paylaşınca onu da, diğer haberi olan arkadaşalrı da emmnun ettiğimi düşünüyorum.
Bazen, Arkadaşlarımızın gündemden geri kalması diye haber yakalayıp, paylaşma gayretinde oluyorum...Bazen Çiftlikbank haberlerini paylaşıyorum ki Para kaptıranlar farkına varsın da zarar etmesin diye..
Bazen de Off Topic'i kullanıyorum..Ya geçmişimizden iz yada farklı olarak...Bunun için olmalı Of Topic...Ama bazen zaanınızı bilmeyerek ve istemeyerek çaldıgım için de özür dilerim..