Öncelikle aşağıda yazacağım beklenti ve düşüncelerim tamamiyle kendi fikrim ve yatırımım olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Uzun süredir bu piyasada olduğumdan dolayı Görüşlerimi paylaşmak istedim. Asla yatırım tavsiyesi değildir. Geniş çaplı araştırma yapıp marketcap değerlerini şuan haketmeyen ve yükselecek altcoinleri paylaşıyorum.
Genesis Vision (GVT) Market Değeri: $68.188.165 USD Şuanki bir jeton değeri: 18,30 USD Beklentim Orta vade: 60$ Uzun vade: 100-130$ (25 aralıkta bir fuara katılacaklar o tarihlerde ciddi bir hareketlenmeler yaşanabilir)
Everex (EVX) Market Değeri: $67.891.395 USD Şuanki bir jeton değeri: 4,11 USD Beklentim Orta vade: 20$ Uzun vade: 40-50$
Hshare (HSR) Market Değeri: $523.394.636 USD Şuanki bir jeton değeri: 12,31 USD Beklentim Kısa vade: 19$ Uzun vade: 60-80$
Ethereum Classic (ETC) Market Değeri: $2.897.270.351 USD Şuanki bir jeton değeri: 29,17 USD Beklentim Kısa vade: 55$ Orta vade: 80-100$ (Bildiğiniz üzere şubat ayında fork var. Kısa vade beklentimin üzerinde hareketlenmeler olabilir)
AppCoins (APPC) Market Değeri: $130.833.019 USD Şuanki bir jeton değeri: 1,31 USD Beklentim Kısa vade: 2,50$ Orta vade: 8-10$
Daha birçok altcoin takip ediyorum ama emin olduğum şimdilik bunlar. İncelenmesini istediğiniz jetonlar olursa PM atın inceler emin olduklarımı buraya yazarım. Ayrıca bu piyasaya girmek isteyenlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Vaktim ve gücüm yettiğince soru ve sorunlarınıza yardımcı olurum.
Tüm kripto ailesine bol kazançlar

Edit:
HSR - kısa vade beklentimizi çok kısa vadede buldu. Bugün 19 doları görüp btcnin rahat durmamasından dolayı 17 dolara çekildi. Kısa süre sonra uzun vade hedefimize ilerlemeye devam edecektir.