Neredeyse 1 sene önce kodlayıp kullanıma sunmuş olduğum 20PİKSEL Wordpress teması güzel beğeniler aldı ancak bazı sorunlardan dolayı kullanamayan arkadaşlarım oldu bana sürekli olarak mail yolu ile söylediler.Kendilerinin maillerine baktım ancak dönüş yapmadım temanın geçikmesinin nedeni ise KPSS sınavımın olmasıydı sınav biter bitmez temanın güncellemesi için çalışmaları başlattım ve gece gündüz uğraşlarımın sonunda 20PİKSEL Temamın v1 güncellemesini bitirdim.Tema üzerinde çok köklü değişiklikler oldu hem tasarım hemde altyapı anlamında umarım beğenirsiniz.Tema üzerinde yine sorunlar olabilir kul yapısı sonuçta geri bildirimlerinizi bekliyorum.Tema herzaman ki gibi ücretsiz herhangi bir şifreleme felan mevcut değil açık kaynak kodlu sadece footer'a küçük bir link bıraktım kaldırmazsanız sevinirim açıkcası.

Temaya ait test görüntüleri ;

HİÇBİR ŞEKİLDE OPTİMİZASYON YAPILMADI DİREK SUNUCUYA YÜKLENİP TEST EDİLDİ YAPILACAK OPTİMİZELER İLE GMETRİX PUANI YÜKSELTİLİR PAGESPEED PUANI İSE Adsense ve Analystic kodu dolayısı ile 96'ta kalmıştır.Testler defalarca denendi sunucu yavaşlaması olmadığı durumlarda 1 aşağı 1 yukarı sürekli aynı sonuçlar alındı.

RESPONSİVE TESTLERİ : https://www.responsinator.com/?url=h...emrecan.com%2F

DEMO - İNDİR
Kullanım Kılavuzu

v1.1
#Sidebar Kayma sorunu düzeltildi.

#Mobil reklamlarda taşma sorunu düzeltildi.

ÇOK YAKINDA V2 GÜNCELLEMESİ İLE DAHA GELİŞMİŞ ADMİN PANELİ,TEMAYA ÖZEL BİLEŞENLER,GELİŞTİRİLMİŞ FOOTER,FARKLI BLOG GÖRÜNÜMLERİ ve daha fazlası yolda takip etmeye devam edin.

İLK VERSİYON
Konuyu açmadan öncelikle temayı beğenen ve beğenmeyen arkadaşlarım oldu kuşkusuz ki 1.sınıf bir tema değil ancak biz yinede naçizane çizdik ve kodladık belki kullanan arkadaşlar olur diyerek paylaşıyorum.

Tema ile alakalı kişisel blogum üzerinde bir açıklama yaptım merak eden arkadaşlar buradan okuyabilirler.

DEMO ADRESİ - İNDİR

KAYNAK : https://www.yukselemrecan.com/ucrets...ss-temasi.html

[
Alıntı
#GÜNCELLEME
Planlanmayan bir güncelleme yaptım bu güncellemede bazı kişilerde oluşan Öne Çıkarılan görsel yüklemeyeme sorununu çözdüm ve Sosyal Medya bileşeni ayarları tema panelinden yapılabilecek.