Arkadaşlar, bazen hayata zor entegre oluyorum. Çoğu insana özeniyorum hatta hayata uyum sağlayabildikleri için. Benzin falan pahalı, araç, benzin, yemek v.s para yetiştirmek bazen zor geliyor. Bu faaliyetlerden banka hesapları kullanıyorum diye maliye ve İstanbul Bölge İdare Mahkeme beni 50.000 TL borçlandırmıştı. Yurtdışı planları kuruyordum fakat TR de ev almak planı da var aklımda. Yaş şu an 24. Biraz rahat birisiyim, insanlara karşı bazen kırıcı olabiliyorum, nasıl bir hayat planı çizmeliyim acaba...
Banka değil hocam ya. Kıskandılar v.s, Maliye takıldıldı peşime v.s, Rüşvet istediler vs

Sonra İstanbul Bölge İdare Mahkemesi evime 50.000 TL vergi borcu gönderdi. Başıma kötü olaylar geldi, yobaz da çok var :S Geçim şartları da biliyorsunuz her şey para. Bende hayatıma paraya göre yön verme düşüncesi içerisindeyim, yaşamıma en uygun bir alan yaratmalıyım...
Hocam 24 yaşındasınız, para sıkıntısı yaşıyorsunuz, sizi birileri kıskanıyor, ev alma planınız var ve arabınız da var ve yobazlar çok.
Dediklerinizden anladığım bu

Allah gönlünüze göre versin.