Arkadaşlar merhaba,

Başlıkta bahsettiğim gibi internet girişimlerine ilgi duyan arkadaşlarla ekip kurup ortak olarak olarak çalışmak istiyorum. Platform kuruldu, hazır. Bir listeleme platformu. İnternet girişimlerine ilgi duyanlar Kolay Randevu'yu biliyordur. https://webrazzi.com/2016/11/01/kola...i-tur-yatirim/ Yaklaşık 2 milyon tl yatırım aldılar. Bizim platformumuz da farklı bir dikeyde.

Ben de tüm işlere kendim yetişemeyeceğimden wordpress üzerinde eklenti geliştirebilecek kadar iyi bir wordpress uzmanı, blog ve işletme içerik girişlerini sağlayan editör/ler, Seo'dan çok iyi derecede anlayan ve daha önce birçok seo çalışması yapmış bir seo uzmanı ve sosyal medyayı iyi kullanabilen ve ciddi bir sosyal medya kitlesi büyük hesapları bulunan sosyal medyacı ortaklar arıyorum.
İş kurma beklentisinde olan, kısa dönem değil uzun dönemde başarı hedefleyen, daha önce yapmış olduğu işleri gösterebilecek, bu işe vakit ayırabilecek, bir işi büyütmek için heyecan duyan arkadaşlarla çalışmak isterim. Bu proje büyük bir proje, uzun vadeli bir proje. O yüzden gerçek iş ortakları arıyorum.

Ben listeleme platformunu wp tabanlı olarak kurdum. Şu aşamadan sonra içerik ve pazarlama konusunda çalışacağım. Anlaştığımız arkadaşlarla iş büyümeye başladıktan sonra sözleşmelerimizi yapar şirketimizi kurarız. Tüm masraflar bana ait. Ofisim olarak Malatya'da şirketim bulunuyor ancak uzaktan da trello gibi bir proje yönetim sistemiyle gayet verimli çalışabiliriz.

Bu yazdıklarım sizi heyecanlandırdıysa, yapmış olduğunuz işlerinizi kendinizden bahsederek pm atabilirseniz çok sevinirim.