DevOps adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- GTX1060 (6gb) olan serisi iyi bir karttır. Kart başına rahatlıkla 25 MH alabilirsiniz.
2- AMD serisinin tercih edilmesi absürt şekilde modlanmasından dolayı ama Nvdia kartlarda çok güzel overclock yer.
3- Ben yeni yatırım yapan herkese 6 veya 8GB kartları öneriyorum uzun vadede ve farklı algoritmalardan dolayı.
4- Kesinle alma
5- Gaming il GamingX arasındaki tek fark birini sen OC yapıyorsun diğerini fabrikada OC yapmışar ve OC değerlerini açık tutmuşlar imkan varsa X serisi tercih edilmeli.
akaya560 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vallahi başlık açıcaktım aTKn94 arkadaşım teşekkür ederim. Bende rig kurmayı planlıyorum dediğin gibi piyasada kart kalmadı her yere baktım. Kafam allak bullak hasrate değerlerine bakıp hangisini alacağıma karar veremedim. Uygun fiyatlı satan bi yer bulursanız buraya yazarsanız sevinirim bende ekran kartı arıyorum. 6 lı rig kurucam.
mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla piyasada kart kalmadı üretici artık akıllandı ve bizlere miningcilere ortak olmaya başladı o yüzden inanılmaz fiyatlar var. Kaldı ki şu anda 100 kart bulsam 1 dk düşünmem alırım fiyatlar düşük olsa. Bu arada Nvidia asus olsun fark etmez 1060GTX = rx 570 580 aynıdır 30MH kadar çıkartılabilir. Varsa stok ve TR garantili yer fiyatı ucuz bana ulaşın.
DevOps, sanırım amd mininglerde daha iyi performans gösteriyormuş.
Kaynak: https://www.donanimhaber.com/ekran-k...erformansi.htm
Piyasada kart yok şaka gibi