panterka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Isabetli analizinden dolayi tebrik ediyorum r10 a boyle kisiler lazim. Konuyu bastan sona okudum sirf yorumunu begenmeyen muhtemelen bu piyasa hakkinda sahip oldugu az bilgiyle yanilmayacagini sanan kisilerede guzel bir ders olmustur. Birde cikip konu acmani etik bulmayan yada yuksekten btc alip dusmesini kaldiramayan tipler var ki tam bir komedi. Yeni analizlerini merak ediyorum paylasmaktan cekinme
forumda sizin gibi üstadların olması ve bu şekilde düşünmesi beni gerçekten mutlu etti. Gerçekleri söylediğim için ve düşmesi ile ilgili analizler paylaştığım için tabi ki tepkiler de aldım maalesef. Bunun nedenini az çok tahmin ediyorum. Elinde bitcoini olan kişiler mutlaka yükselmesini istediklerinden bir anlamda gerçekleri duymak istemiyorlar. Beni bir dost olarak görüyorlarsa DOST ACI SÖYLER.
Gerçi ben o bana kızan arkadaşlara da cidden kızmıyorum. Çünkü belli varlıklarını ve ümitlerini BTC ye bağladıkları için ve bu günlerde BTC düştüğünden ister istemez manevi olarak buhran içindeler. Hep söylüyorum;
DÜŞMESİ ANALİZLERİM DOĞRU ÇIKTIĞI İÇİN BENİ MUTLU ETMEZ, AKSİNE BURADA Kİ KARDEŞLERİMİZİN, FORUMDAŞLARIMIZIN ZARAR GÖRMESİ VE MALİ KAYIPLAREA UĞRAMASI BENİ GERÇEKTEN ÜZECEKTİR.
DEĞERLİ YORUMUNUZ İÇİN CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.