Coffee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanirim bir yanlis anlama var. ayni büronun tamami icin önce A sahsiyla sonra ise B sahsiyla sözlesme yapilma durumundan bahsediyorum.
"2016 yılında bir arkadaşla beraber ofis kiraladık, Kira Sözleşmesini benim adıma yaptık, sonra vaz geçerek arkadaşın üzerine yaptık"
Buradan benim anladigim büro paylasimini degil, ayni büro icin birbirinden farkli iki kisiyle sözlesme yapilmasi.

Sizi aydinlatma gibi bi durumum yok, zira 6 ülkenin yasalarini da bildigimi iddia eden ben degilim.
Uzmanlik alanim da farkli ancak ben yasadigim tecrübeden biliyorum.
Bana da ayni sekilde kiraladilar.
Mahkemede ne yasadiysam bunu anlattim.

Söylediklerimden neden rahatsiz oldunuz anlamadim ancak Almanya Köln'e gelirseniz avukatimi da davet ederim, biz kahvelerimizi yudumlarken mahkemede yasadiklarimizi ilgili kanuni ayrtinilari da belirterek anlatir.
Şuan Köln’deyim zaten Neyse hocam bir gün müsait olduğumda eğer isterseniz konuşuruz bu konuyu detaylı. iyi akşamlar