ertunc23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Tüm içerik kopya (çekilen site) olduğu için ilk 15 gün hit gelecektir.
2. Link paylaşılmadığı için en fazla 2 ay içinde adsanse panelinizde "politika ihlali reklam gösterimi xxx siteniz için durdu" yazısını göreceksiniz.
3. İlk 15 günlük yükselişden sonra hem sitenizin "hemen çıkma" oranı yükseleceğinden hemde "kopya" içerik olduğu için google botları sitenizi yavaş'da olsa kalitesiz içerik diye sıralamadan silecek yada aşırı düşüşler olacaktır.
4. Kısa vadede kazanç sağlar fakat "Tam spam" riski herzaman vardır.

Not: Arkadaşı tanımam etmem konuyu baltaladım gibi anlaşılmasın lütfen fakat işleyiş bu şekilde.Keşke konusunda bunlara'da değinseydi.Reklam durdulur ise 301 çekip "isimtescil" den ucuz "0,99$" xyz domain alıp yolunuza devam edersiniz.Ban riski her zaman vardır.Keza dizi özeti, fragman vs gibi sitelerde'de risk mevcutdur.Risk size kalmış olur veya olmaz diyemiyorum.
Merhaba hocam . Spam riski bu tarz sitelerde her zaman bulunmaktadır . Elimde yaklaşık 6 aylık pdf sitesi bulunmakta. Henüz ban veya spam gibi bir durumla karşılaşmadım. Aynı zamanda 3-4 aylık sitelerde bulunmaktadır. Spam biraz şans işi.
Bu yüzden ayarları ayrıntılı olarak gösteriyorum ki site sahipleri kendilerine yeni site açabilsinler. Birden fazla site kurarak hem kazanç yükseltilebilir hem de bir site spam yiyecek olsa diğerleriyle devam edilebilir.
Konuya ekliyorum

Günceldir