millet değişik adam istese vergi ödemez.Offshore hesaplar var 4000 dolar veriyorsun sanal ofis singapurda dubaide 0 vergi ile açıyorlar.Vergi veren aptaldır.Buna bende dahil.Sosyal devlet olacagız diye böyle aptallıklara gerek yok.Size daha vahim yazıyı atayım okuyun.Vergiyi kutsallaştıran herkese acıyarak bakıyorum maalesef.O kadar büyük israf var ki.Bana deseler ki verdiğin vergiden fazlasını vereceksin.Aselsan hissesi alcaksın.Ama bütün ürünlerde vergiyi %1 yaptık deseler bugun kabul ederim.Hatta gelirimin %70 vermeyi öneriyorum.Varmı la aranızda delikanlı.Sgkyı fonlamak zorundamıyım ben.Emekli 65 yaş üstü otobüse bedava binecek diye .38 yaşında demirel emeklisinin ölmesiniii mi beklyeceğim ula n ben .Ali tezel okuyun biraz ne diyor bu adam diye.Adolft hitler gibi 10 milyon emekliyi ölmesi lazım diyor.Hala vergi vs .Geçin bu işleri
Emekli OLAMAYACAKSINIZ!!!
https://liberbird.com/emekli-olamaya...z-31a90ac3a751
Ali Tezel
https://tr.sputniknews.com/seyr_u_sa...uruma-gelecek/
doğru ama yinede fazla cesur bir yorum olmuş.
halk olarak, "alıcı-fiş almasam şu fiyata olur mu?", "satıcı-fiş almazsan bu fiyattan veririm" mantığını aşması gerekiyor insanların.Bunun olması için de hükümetin yandaşlık kavramını bırakarak gerçekten demokratik yönetim sistemini benimseyip uygulaması lazım sanırım.üretim yapmayan bir ülke olarak Türkiye ne kadar daha halkın sırtından efelik taslayabilir?
araçlarda kdv üzerinden ötv kesmesi, cep telefonu faturasına bile ötv uygulaması, markette satılan üründe kdv %7 iken bakkalda satılan aynı üründen %18 kdv kesintisi (böylece küçük esnafın bitirilmesi), elde avuçta olan fabrika ve kar oranı olan kurumların elden çıkarılması.. liste uzar gider.. herşey elden çıkarılıyor ama üretim yok.tek gelir fahiş oranda tutulan vergilendirmeden.alkol, benzin, sigara başı çekiyor herkesin bildiği gibi.Ve bu denli alınan vergilerle, kendi ülkesinde insanlar açlık sınırında yaşarken sırf müslüman din kardeşimiz diye yok efendim filistin, ırak, suriye, (hatta gana mı kenya mı bir ülke daha var geçenlerde hibe ödemesi yapmışlar, sorsan Türkiye'deki insanlar yerini bilmez ama onların vergileriyle yardım yapılıyor) peşinde koşması, hibe para yardımları yapması.. görende sanar ki kendi halkı refah ve zenginlik içerisinde sağa sola yardım ediyor.
kendi ülkesinin iyiliğini ve geleceğini düşünen bir iktidarın başa gelmesi ümidiyle..!!