Tüm forumdaşlara selam olsun.
Arkadaşlar bir opencart tema satın aldım bu tema opencart 3.0.2 uyumluydu Bu yüzdende 3.0.2 kurdum. Temayı kurdum sıkıntı yok ama sıkıntı şurada;
1- Ürün fiyatı girerken örnek ürün kdv dahil 100 tl ise 100 tl girdiğimde +%18 ekleniyor 118 tl oluyor. Bu yüzden ürün girişlerinde %18 kdv siz tutarı giriyorum 84.74 tl gibi opencart + %18 ekliyor ve 100 tl görünüyor. Kasada ödeme kısmında da sıkıntı yok birim fiyat +%18 tutarı görünüyor. Benim sıkıntım üye siteye giriş yapıp o ürünü almak istediğinde bazen sepette ana tutar + %18 = 100 tl olarak görüyor ödeme sayfasından alışverişe döndüğünde ve tekrar kasaya gittiğinde bu defa ise %18 kdv kayboluyor toplamda ve 84.74 tl ana toplam oluyor.
Kısaca Opencart 3.0.2 de kdv dengesiz bu neden olur? Hangi dosyada hata vardır. 1.5 ve 2.0 kullanan biri olarak çözemedim. Ücretli veya ücretsiz destek verecek Opencart konusunda uzman arkadaşlardan yardım beklerim. Teşekkürler.
daha açık bir dilde yazayım , Üye sepete ekledi ama ödeme yapmadan çıktı sonra tekrar giriş yaptı kasada kdv oranı sipariş toplamında yok olay bu arkadaşlar.