Youtube'da içerik üretmek artık bir meslektir. Bu mesleği icraa edenlerde doğal olarak para kazanmaları gerekiyor çünkü hayatlarını buraya adamış durumdalar.
Ben şahsi olarak kendisini takip etmem. İlk çıktığı zaman bir kaç videosunu izledikten sonra dahada izlemedim abone olacak kadarda ilgimi çekmedi. Çünkü ben youtubeda abone olduğum kişilerin videolarını gerçekten merak ettiğim için abone olurum ve abonemin videosu geldiği anda ne olursa olsun izlemem gerektiğini düşünürüm sonraya atamam. Bu yüzden ruhi çenet bu standartlarıma girecek bir içerik üretmiyor ondan dolayı abone değilim. Şimdi bu konu üzerine abone olduğum kanallara baktımda en fazla abone sayısı 300 bin'li kanal var. Fakat hepsi bana göre kaliteli kanallar. Hiç bir şekilde olumsuz davranışları olmayan popüler kültüre göre içerik üretmeyen insanlar.
Ama gelelim Ruhi Çenet'e gerçekten popüler ve en çok izlenen youtuberlar arasından birini tercih edecek olursam onu tercih ederdim. Vine'dan gelen iki üç çapulcu sonra ne idüğü belirsiz içerik üretimi yapan terbiyesiz, ahlaksız gençlere gerçekten kötü örnek olan ve yozlaştıran enes batur arasında ruhi çenet kral adamdır.