endeline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizin kripto para sektöründe bir yatırımınız var mı? Yanlış anlamazsanız yatırım yapmayan ama sadece uzaktan konuşan biri gibi görünüyorsunuz.

Bu sektörde ne kadarlık yatırım yaptınız da böyle bir konu açıp yönlendirmeye açık kapı bırakıyorsunuz?
Bir değerlendirmede bulunmak için paramı yatırmak gerekiyor. Örnek vermem gerekirse;
Bir araba ile ilgili özellikleri tam manası ile bilebilmem için o aracı satın mı almam gerekiyor, yoksa iyi bir araştırma ve analiz mi yapmak gerekiyor. Aynı örnekle devam edeyim;
Bu aracı tüm arkadaşlarıma överek "alın abi" gibi bir yönlendirme yapıyor muyum, yapmıyorum.
böyle düşünen kişiler forumda var olduğu için her yaptığım analiz sonrası "en iyi analiz kendi yaptığınız analizdir. yatırımlarınızı kendi analiz ve hislerinize göre yapın".
Bak arkadaşım, bazı olaylara bakış, AÇI ile ilgilidir. Bitcoin yükselirken ben buaradan deseydim ki;
YARIN 20K USD OLACAK.
Yukarıda ki cümleyi kursaydım, senin yazdığın eleştiri yerine beğenmeler ve tebrik yazılarına boğulurdum. neden mi; Çünkü menfaate uygun, yani insanların duymak istedikleri şeyleri yazdığım için hiç bir eleştiri almazdım. ve nihayetinde yükseldiğinde "ya abi sen nasıl kral bi adamsın, nasıl bildin, favorimsin" gibi iltifatlara maruz kalırdım.
Ben birilerinin istediği yöne doğru analizler ve yazılar yayınlamıyorum. Gçrdüğüm gerçek resimlere göre pğaylaşım yapıyorum.
O zaman rahat rahat birşeyler paylaşamayacaksak, BURADA İŞİMİZ NE?