Bana şanstan bahsetmeyin

Size tek günlük bir anımı anlatacağım. Konu çok uzundu bari kendimi anlatayım dedim
2000 TL ile iddaaya daldım. Hazırlık maçlarından birisi gözüme çarptı. Favori takım 2-0 yeniliyor. İlk yarı bitmiş ben de bu maç döner diye hesaplıyorum. 4.5 üstüne yapıştırdım 2000 TL'yi.
Hemen başında bir gol geldi 2-1 oldu. Tamam dedim dönüyor. Dakika 80 oldu gol yok. Gittim 250 TL'ye kuponu sattım. Sattıktan 2 dakika sonra 2-2 ve 3-2 bitti maç.
Neyse dedim nazardır. 250'yi kastım tekrar 2000 TL yaptım. WTA'dan yeterlilik maçlarından birisine oynayacağım. İlk seti favori kadın kazanmış. İkinci set 3-4 favori lehinde gidiyor. Diğer hatun bir oyun daha çalar dedim. 9,5 üstüne gömüldüm tüm parayı. Benim hatun 40-0 öne geçti. Aha dedim bu sefer şeytanın bacağını kırdık. 1.90 orandan falan aldım.
Kadın git 40-0 dan kendi oyununu var. 5-3 oldu mu. Gidiyor 2000 TL ben de bakıyorum saf saf. 300 TL 300 TL'dir. Sattım kuponu. Bu hatun kişisi önce kendi servisini 40-0 yapıp kırdırdı. Sonra gitti diğer kadının servisini 40-0'dan kırdı. Oyun 6-4 bitti.
Bu iki olay arasındaki saat 3 saat falandır. Ben tabii sinir krizi geçiriyorum. Kalan 300 TL'yi zar zor 1200 TL yaptım. Artık mecal kalmadı maç takip etmekten.
Geceye sakladım onu da. Toronto - Cleveland maçının ilk perine 54,5 üstü aldım. İlk başlarda sayı olmadı oran güzelleşti. 2.30'dan yapıştırdım tüm parayı. Ama bir sayılar çıkıyor aklınız durur. 3'lükler havada uçuşuyor. Ayaklarımı uzattım iyi bari verdiğimiz parayı aldık diyorum.
Son 2 dakika 55 saniye kala mola geldi. O molada artık ne oldu bilmiyorum. 6 sayı çıksa şu kalan sürede huzurlu bir şekilde uyuyacaktım. Smaçları potaya vurmak mı dersiniz boş turnikeye çıkarken ellerinden kaçırmak mı dersiniz. Lebron gibi adamın arka arkaya 3 tane serbest atış kaçırması mı dersiniz. Tam 5 sayı oldu 54 sayıda bitti. Bu arada molaya girerken canlıda ilk periyot için 63,5 barem açıldı
Velhasıl kelam en şanssızlar listesinde kafaya oynarım. Bu tek günlük bir olay daha neler var neler.