cPanels adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nadirde olsa teknik analizler doğru çıkabiliyor. Ancak kripto para piyasalarında bir regülasyon yok ve ucu açık diyebiliriz. Bu yüzden teknik analize göre kesinlik içeren ifadelere tepki gösteriyorum. Bu aynı şekilde 20bin usd olacak diyenler için de geçerli bunu diyecek adam balina değilse hayalini yorumluyordur..

Malesef bu sektörde yatirim yapanlarin %80'i teknik analiz yapmadan yatirim yapiyordur. Bu şekilde yapilan analizlere bakip yatirimina yön veriyordur. Yazdiklarinizi çok iyi okudum ve kendinizce kesin bilgiler içeriyor tabi ki sonunda ytd var bunu okuyup muhtemelen yatirim tavsiyenize uymayabilirler. Forum kurallarina aykiri bir durum zaten söz konusu değil bilginizi paylaşmakta özgürsünüz bu durumu da çarpıtmamak gerekiyor.
hemen hemen aynı fikirdeyiz hocam. teepki vermenizi gayet olumlu görüyorum. 18-19 bin usd seviyesindeyken tamamı ile yatırım yaptıkları hislerle, yani sadece öyle umdukları için "40k usd olacak, 100k usd olacak" gibi fikirlerlerle (bakın analiz demiyorum sadece umut edildiği için) millette gaza gelerek alım yaptı ve hala o seviyeyi bekleyenler var. ha inaşşallah o seviyeleri tekrar görürde en azından kimse zarar etmez.