systemkruger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nasıl oluyorda bu kadar emin olabiliyorsun hocam. Muhtemelen bitcoine yatırım yaptığın için böyle söylüyorsun. bende isterim ki yükselsin de kimse zarar etmeisn. Ancak 14 Bin sevşyesini artık görmesine imkan yok gibi. Ben grafikleri okuyarak ne görürsem onu söylüyorum. Şimdi sıra 8k seviyesinde. YTD.
Normal bir borsadan bahsetmiyoruz, tradingviewde hergün sizin gibi binlerce yorum yapılıyor ve binlercesi yanılıyor. Kripto para piyasaları spekülasyon ve manipülasyonlarla yürüyor, yarın çıkıp Çin yasaklıyorum derse 7000 usd de olur. Coinmarketcap Kore piyasalarına ambargoyu kaldırıyorum derse Bitcoin 15000 usd de olur. Bunlar tamamen örnektir, olumlu/olumsuz farklı şeylerde olabilir.

Çok emin konuşuyorsunuz ve ytd yazıp sorumluluğu üstünüzden attığınızı sanıyorsunuz. Sizin konunuzu görüp elinde ki bitcoini veya altcoinleri elinden çıkartanlar olabilir, belki dediğiniz çıkabilir ancak çıkmadığı taktirde bu kadar emin konuşmanız sonucu bazı kişileri zarara sokabilirsiniz. Yani sonuna ytd yazıp, ancak 14 Bin seviyesini artık görmesine imkan yok gibi bir söylem çok çelişkilidir..