BoraBozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok mu başka arkadaşlar destek çıkıcak?
Beklediğimden çok daha az bir geri dönüş oldu, sanırım insanlar kutusunda kalmayı tercih ediyorlar.

Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"çünkü burada ki entellektüel insanlara her yerde ulaşamıyorum."

bu kısma katılmıyorum.

siyasi, dini tartışma içeren başlıklara atılan mesajların yarısından fazlası sınırı aşan, ciddi tartışmalara götüren mesajlar. Burada o tip insan sayısı iki elin parmağını geçmez.
Farklı forumlara ve sitelere göre burada sayı en azından daha fazla. Çoğu platformda ağzımızı dahi açamıyoruz. En azından burda bir kesim entellektüel bir tartışma yapabiliyor.

LORD01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herseyi abarttigimiz gibi tartisma olayinida cok fazla abartiriz.Hic alakasi olmayan bir konudan dini yada siyasi bir meseleye gecebilir tartisma sonrasi ne mi olur kirilan kalpler uzaklastirmalar gerilmeler ban ban banlar.

Lakin bunlar olacak oluyor diye de boyle guzel bir fikirdende vazgececek degiliz.destekliyorum.
Dediğiniz gibi; İnsanlar dünyayı yok ediyor diye dünya dönmekten vazgeçmiyor. Bu tür insanlar her zaman olacak ama bizler de tartışmayı, fikir alışverişi yapmayı bırakmamalıyız.

BBTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
karşıt görüş söyleyince karşıt görüşün banlanması gibi garip olayların olduğu forumda gereksiz olabilir. moderatöre uygun görüşün yoksa ceza yiyorsun ilginç bir durum. her iki kişiye de ceza verilmeli. moda göre doğruysa o kişi ceza almıyor
Eğer ki gerçekten felsefi bir tartışma ortamı oluşturulacaksa ona göre kurallar belirlenmeli. Küfür harici her türlü tartışmanın yapılmasına karşı değilim. İnsanların hakaret anlayışı çok farklı.