Öncelikle hepinize yorumları için teşekkür eder küçük bir soru sormak isterim.Postların BU linkteki gibi grid şeklinde oluşması her temanın bireysel özelliğimidir yoksa belirli yollarla sağlanabilir mi ?
Frein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-) Olumsuz etkilemez fakat genel blog ilk başta yorucu olabilir. Özellikle rekabet konusunda fakat istikrarlı olabilirseniz yüksek başarı elde edersiniz. Düzenli yayın paylaşmanız önemli iyi bir planlama ile kolay yükselirsiniz. ( 4 arkadaş kendi arasında ben 2 günde bir kendi kategorime yazacağım gibi kesin kararlar alabilirsiniz) Önerim ise boş zamanınızda ekstra makale yazarak paylaşım yapamadığınız günlerde yayına sokmanız olur özetle istikrar ve planlama önemli.

2. Wordpress bence uygundur. Daha basit bir şeyler ararsanız blogger da işinizi görecektir.

3.Tema sorusu ise sonsuz bir derya, şu bu temasından ziyade hızlı ve kaliteli temalara yönelmeniz size fayda sağlar. Kullanıcıyı rahat ettirecek ve hızlı temalar seçimiz olabilir.

4. Seo ve hız konusunda sitenizi geliştirecek GEREKLİ eklentilere yönelmelisiniz. Gereksiz eklentiler sisteminizi yorar o yüzden eklenti konusunda seçici olmalısınız. Aklıma eklenti gelirse ekleme yapacağım.

İyi çalışmalar ve başarılar dilerim
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.Açıkcası kalabalık olduğumuz ve bu konuda istekli olduğumuz için içerik konusunda bir sıkıntı yşaayacağımızı düşünmüyoum hatta tam aksine çok fazla girilmesi istenen içerik var yavaş yavaş girmeyi düşünüyorum. Tema konusunda net bi sonuç elde edebilirsem gerisini hiç düşünmeyeceğim.

kadirzm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herhangi bir sıkıntı oluşturmaz, ama genel blog işini tutturmak biraz zor iş, hedefimiz yok kendimizce yazıp çizeceğiz diyorsanız sıkıntı değil elbette
Çok yüksek bir hedefimiz yok ancak belirli bir içerik düzeni oluşturduktan sonra bir kitle edinmek istiyoruz tabikide.Yorumunuz için teşekkürler.

aylinkuzu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site kategori düzeni sağşam bir alt yapı ile kurulursa emin olun takipçi edinirsiniz. ben ilk yazılarım için hesabımı blogger.com üzerinden açmıştım. sonra yazılarımı okuyanlar web sitesi aç dedi ve bir site tasarladık. benimkide wordpress ti ama bazen wordpress tema vs yetersiz kalıyordu açıkçası..tasarımı bence yeterli değil hatta bazen sıkıcı
Açıkcası wordpressin tema konusunda işlev olarak biraz yetersiz kaldığını düşünsemde genel olarak fazlasıyla gelişmiş buluyorum sanırım sadece önemli olan kafamızdaki yansıtmak gerisi kolaylaşıyor. Başarılar dilerim yorumunuz için teşekkürler.