hocam ezelden beri hep kiloluydum hiç bi zaman zayıf olmadım ama son zamanlarda bazı sorunlar çıkmaya başladı ortaya. aslında bende doktora gidip tedavi olmaktan yanayım ama bu mereti ekşide araştırdım ve cidden olumsuz ve yan etkisi olan bir yorum görmedim 200-300 yorumda. niyetim kendimi alıştırmak değil, zaten düzenli bir sevgilim olursa bu durumun da düzeleceğini düşünüyorum ama şimdilik kaçamak ilişkilerde meraktan kullanasım var
İş tamamen kalp ve damar sağlığı ve performansı ile alakalı. Spor yapmaya çalış. Kardiyo çalıştıracak sporlara yönel haftada bir kaç kez. Hiç bir şey yapamıyorsan yokuş çık. Merdiven çık 20 dakika. Çünkü 20 dakika yokuş çıkamayan, 20 dakika koşamayan adam o iştede de 20 dakika çıkartamıyor. Ben de senin gibi kiloluyum ve yaş 40 oldu neredeyse ve eskisi kadar hazır kıta değilim. Yorgunsam keyifsizsem çok işe yarıyor. Bir kere yapıp uyumak yerine bütün geceyi çıkartıyor. Ama şunu söyleyeyim, geçen sene bir diyet yaptım 25 kilo verdim. Hergün spor salonuna gidip çalıştım. O dönemde hiç ihtiyaç duymadım hapa. Ancak iyi beslenip, testesteron arttırıcı amino asitler kullanıyordum. Yine aklında bulunsun etken maddesi tadalafil olan bu ilaçları sitrülin malat içeren bir efervesan ile kullanırsan bir hafta sonu 4 saat uyuyup 44 saat makine gibi işlem yapabilirsin. Ukrayna seyahatlerimde denemiştim.)))
https://www.youtube.com/watch?v=ZSnSYVZJnn4