Bunların geçmişlerinde terörizm var, bir kaç yıl içerisinde düzenli ordu sistemine ulaşamazlar. Böyle bir topyekün saldırıya cephede karşılık vereceklerini düşünmüyorum, muhtemelen bu gece veya yarın sabah kara birliklerimiz girecektir, bakın göreceksiniz cephe savaşı olmayacak. Bir kısmı dağılacak, bir kısmı da halk arasına karışıp tekrar gerilla taktiğine dönecekler, çünkü bildikleri şey bu. Türk Ordusu'nun karşısına çıkabilecek kadar ahmak değiller, Türkiye'yi bir tuzağa çekmelerinden çekiniyorum. Orada bir insanı dram yaratıp bunu da Amerika üzerinden pazarlarlarsa başımız çok ağrır. Umarım iş bu noktaya gelmezde kısa sürede temizleriz.
Tabi. Dediklerine katiliyorum. Terore dayali silahli duzen ile duzenli ordu cok farklidir. Teroristler saldiriyi karsilayamazlar. Zaten bunun ornegi cok var. Hayirlisi diyelim ama yapay bir dram olacak muhakkak. Gecende redditte amerikalinin biri siz kurtlere biyolojik silah kullaniyorsunuz diye cikis yapti bana. Dedim tarafsiz kaynak ver. Bana iki kaynak gonderdi. ABD de yasayan bir kac pkklinin gazetelere verdigi demecler. Yapilan algi operasyonu inanilmaz.