MrCrea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,
Bir çok arkadaşımız bu yazdıklarımı yanlış anlayacak muhtemelen. 16 yaşında bir çocuğun kendisini dolandırdığını söylüyor konu sahibi. Altını çizerek yazdım, "dolandırdığını". Kendisi dolandırıldığını düşünüyor, ama dolandırılmamış da olabilir
Bazen ikili ilişkilerde problem çıkabiliyor. Müşteri x beyan ediyor, iş sonunda y neden olmadı polemiğine girebiliyor.
Arkadaşım kanıtları vs. koyabilirsen çok daha güzel yorum yapar buradaki insanlar.
Herkes polise git, dava aç, şunu yap bunu yap derdinde. Emin ol daha güzel bir şekilde sorununu çözebilirsin. Sözüm meclisten dışarı burada ahkam kesen arkadaşların kaçı işini doğru düzgün yapıyor sanıyorsun? Yada kaç kişi kazancına düşen tam vergiyi ödüyor?
Hakkında okuduğuma göre sen de ya 18 yaşındasın ya da sene içerisinde gireceksin. Çocuk dediğin kişi ile aranda sadece ama sadece iki yaş farkı var. Farklı şekilde çözüme kavuştur, emin ol bu onun için de senin için de daha yararlı olur.
Yanlış anlamanı istemem ama ne savcılığa gittiğine, ne dilekçe hazırladığına, ne de tam anlamıyla dolandırıldığına inanmıyorum.
Sahıştan bir hesap satın almak için anlaştık, para attım ve engelledi.