Hocam biliyorsunuz ki reklamlar arayan kişinin çerezlerine göre çıkar. Dini sitelerinizde veya başka sitelerde çıkması sizin sorununuz değil

Adsense reklam engelleyiciden engellemek kesin çözümdür başka bir çareside yoktur ancak sürekli domain yenilendiğinden dolayı baş edemezsiniz.
Geç hocam bunu. Sıfır alınan bilgisayarda, telefonda, tablette bile denedim ben bunu. Alakası bile yok çerezlerle bilmem neyle. Bu arkadaşın bahsettiği reklam türleri her yerde karşına çıkabiliyor.
Yani koskoca Google'ın o pek muhterem mööhendüsleri şu şerefsizler ile baş edemiyorsa hep birlikte bir tezahurat yapmamız lazım.. "Milyar dolarlık eşşekler.."
Ben adsense için görüştüğüm sorumluya durumu anlatmıştım. Haklısınız çok şikayet var ancak üzerinde çalışıyoruz diye saçma sapan bir cevap vermişti.
Arkadaşlar, her gün 20 tane domain alıp bu reklamı bir şekilde çıkartıyorlar, engellemekten yoruldum. Var mı bunun kesin çözümü? Adwords hesabını da engelliyorum ama çözüm olmuyor, onu da değiştiriyorlar.
Dini sitelerimde dahi çıkıyor bu reklamlar, hatta aşağıda bir arkadaşımız çocuk sitelerinde bile çıktığını belirtmiş.
Çözümü maalesef yok. Bunla ilgili daha önceden verdiğim bilgi var. En kolay yolu bu.
Bende her gün sabah öğle akşam 5'er dakika sırf bu kanı bozukların reklamlarını engellemeye ayırıyorum.
Şuradan göz atabilirsiniz.
https://www.r10.net/google-adsense/1...post1072865693