Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kripto para işindeyim ve forumdaki paylaşımlarıma bakarsanız da genel olarak bu bölümde post atıyorum ve coinler üzerine yorum yapıyorum.
Bugün bitcointalk da gördüğüm bir coin ve aynı zamanda başka araştırmalarım sonucunda yatırım yaptığım iki coini nedenleriyle beraber size önericem.
1. ACT(Achain). Bu coin için piyasa değerinin henüz anlaşılamadığı yorumu dikkat çekiyor genel olarak. Kısaca keşfedilmeyi bekleyen bir hazine diyebiliriz.Çin menşeili smart contract platform coini kendisi.
Blockchain sorunlarına 3 katmanlı bir çözüm sunuyor..
Sigularity: Achain’in smart contractların güvenliği ve istikrarını sağlar

2. Galaxy: herhangi bir özel kullanım için özelleştirilebilen Achain'in oluşturduğu çatalladığı “child chain” ler

3. Cosmos: Achain zincirinden çıkan child chainler ile dış zincirlerin bağlanması (örneğin ethereum)
Ayrıca act sürekli olarak forklarda kullanılacakmış ve tuttuğunuz miktar kadar size yeni birimden veriliyor. Fiyatı şuan 0,64 Cent. Piyasa beklentisi uzun vadeli 5x-10x olduğunu konuşmuş birçok arkadaş bende minimum 3x yapmasını bekliyorum orta vadede.
2.XRB(Raiblocks) bu arkadaş içinse IOTA benzeri bir tabir kullanabiliriz. Geleceğin bitcoini olduğunu söyleyen de var.
Öne çıkan özellikleri transfer ücreti olmaması, çok çok hızlı transfer imkanı(Saniyede 7000 + işlem sayısı) gibidir.
Ben yatırımımın %35 ini ACT , 35% sini XRB ve gerisinide Ethereum'a kaydırdım. Size de bu iki coini araştırmanızı öneririm.
Not:Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendiniz okuyup araştırın ve ona göre yatırım yapın lütfen. Ayrıca her zamanki tavsiyemi yeniliyim, coin işinde teknolojisi ve ekibi sağlam coinlere yatırım yapmayı tercih etmeniz bence daha doğru olur uzun vadede.