Devamını okumak isteyen okur yine.. Neden hemen çıksın?
Seo hocası hala kullanıyor
Bakınız
Hocam artık çağ değişti. Emin olun ister istemez hepimiz artık istediğimiz içeriğe saniyede ulaşamayınca sayfayı kapatıyoruz. Ben bir şey arattığımda arama sonuçlarından 2-3 tanesini yeni sekmede açarım ki genelde herkes böyle yapar. Bu 2-3 sekmeden ilkinde direk içerikle karşılaşmadıysam direk kapatırım diğer sekmedekine geçerim.
Artık içerik bulunmaz değil eskisi gibi. Artık ziyaretçi bulunmaz bir nimete dönüştü. Aynı konuda binlerce yazı var internette. Sitede neden etiket üzerinden bir daha tıklama yapıp yeni konuya geçmeyi deneyeyim. Belki farkında değilsinizdir ama çevremdeki herkes bu şekilde anında ulaşamadığı içeriği kapatıp sonuçlardan başka bir siteye giriş yapıyor.
Aynı şey sitenin hızı için de geçerli mesela. 2-3 siteyi yeni sekmede açtım arama sonuçlarında diyelim. En erken hangisi açılırsa ilk oraya girip orada zaman geçiriyorum. Hala sayfa yükleniyor işareti varsa sekmenin yanında direk kapatıyorum ötekileri.
Artık kullanıcı istek ve beklentileri eskiden çok farklı. Bunlara uyum sağlamamız gerekiyor.