Merhaba hayırlı satışlar. Konu çok karmaşık olmuş ama bir wordpress sever olarak %500 hız gayet iyi sakıncası olmazsa yaptığınız bir site örneğini pm atarmısınız. İmzanızdaki reklamınız acayip derecede ilgi çekiyor belirtmek isterim atari salonlarında herkesin insert coin ne demek diye araştırması gibi olmuş
Merhaba, şunu belirtmek isterim ki,
Kişilerin siteleri kopyalanma, saldırıya uğrama veya heklink vs gibi sorunlar yaşayabileceği için böyle bir vebale bilmeyerekte olsa girmek istemediğim için referans site vermiyorum. Sizizle alakalı değil yanlış anlamayın hocam.Prensip meselesi..
Ama, sitenizde veritabanından ftp ve sunucu dosyalarına kadar köklü çalışmalar yapılmaktadır.Veritabanı manuel tek tek tüm tablolar cımbız gibi teker teker çalışılarak optimize edilmektedir.Bu optimize sırasında eklenti veya program kullanmıyorum.Tamamne manuel ve ne yapıldıgını bilerek yapılmaktadır.
Sitenizin açılış hızı muazzam olmaktadır.3-5 -8 saniye de açılan siteler 1 saniye altı, çoğunlukla 0,50 salise altına düşmektedir (siteden siteye değişir) Ayrıca ekstra virüs shell açık taraması da yapılmaktadır. DOST olarak çalıştıgımız ve öyle gördüğümüz iş veren dostlarımın Yapmışken TAM ÇALIŞMA olamsı adına... Çünkü müşteri olarak, potansiyel para kopartabilecek biri olarak değil, aksine DOST nazar-ı cihetiyle bakmaktayım.. Dosrun memnuniyeti benim memnuniyetim ve aldığım ücreti
HELALİYLE VE HAKKIYLA hakettmem için... Ayrıca, çalışma yaptıran arkadaşlar SİTE İÇİ HIZLANDIRMA, HIZLI AÇILAN SAYFALAR VE HIZLI DOLAŞIM YAPILAN SİTE DIŞINDA +PAGESPEED HİZMET ÜCRETSİZ+ 75 TL DEĞERİNDEKİ GÜVENLİK TARAMASI VE GÜVENLİK GÜÇLENDİRMESİ HEDİYEMDİR..KISA SÜRELİĞİNE
DOST LAZIM BİZE, PARA PUL HER ZAMAN KAZNILIR
Sevgilerimle