Serdal_Altundal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her zaman dukkanin onunde kuyruk olusuyorsa herkes hayatindan memnun demekki beyler, tadi iyi veya kotudur bilemem ancak adam malzemeden calmiyor, malzemeyi bol bol koyuyor, bu arada oraya gitmemis arkadaslar mumkunse bir lira gibi yorum yapmasinlar, adam 3.5 tl ye satiyor, gidin disardaki pislik tavuk donere 5 lira verin siz.
Zaten buradaki insanların bir çoğu bu tarz şeylere karşı, kişisel gelişimini en iyi seviyeye getirebilmek için uğraşan insanlar. Bu forumda hep böyle, istisna kişiler hariç.

Sen hem para verip hem de böyle değişik bir muamele görünce hoşuna gidiyorsa bilemem. Benim hoşuma gitmez.

Böyle bir esnaflığı ben kabul etmiyorum. İnsanlara lakap takıyor. Cüce, yer elması vesaire. Ben de gideyim ona, “oradan bir acılı çek *** hödük” diyeyim. Bak hemen nasıl sopaya sarılır

Ayrıca dışarıdaki tavuk dönerin pis olduğunu söylüyorsun da, 3.5 liralık çiğ köftenin içine konulan malzemelerin kalitesini, son kullanma tarihini ve nasıl imalat yapıldığını biliyor musun?

Bu konuşmadan o çiğ köftenin temiz ve kaliteli olduğuna kefil olduğun sonucu çıkıyor.

İnsanlar zaten böyle davranılmasına nasıl müsade diyor diye tepki gösteriyor. Bizim insanımız neden böyle diyor.

Ortada yapılan yanlıştan herkesin memnun olması o işin doğru olduğunu göstermez. Yanlış yanlıştır.

Biraz düşünüp öyle konuşun.