Ysm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar toplu takipçi bırakma veya takipçi çıkarma botu arıyorum 1 hesap için 21k takip edilen kullanıcı var bunkarı bırakmak istiyorum ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
Merhaba,
Nasıl yapılacağı konusunda bilgi vereyim. Kendiniz yapamam derseniz, size birileri illaki ücretli/ücretsiz yardım edebilir.
Aşağıdaki scripti çalıştırın. Süreleri ile oynayabilirsiniz. Ama süreleri geniş tutmakta şöyle fayda var ; Twitter hesabınızı bloke etmemesi için zaman aralığını geniş veriyorum ben genelde. Ama sizin bahsettiğiniz rakam 21k olduğu için, süreleri biraz daha kısıp riske girebilirsiniz. Twitter hesabınız mobil onaylı ise, bu risk de sıkıntı değil. Yani twitter şüpheli işlem olarak algılayıp hesabı bloke ediyor. Telefonunuza gelen kod ile hemen açabiliyorsunuz da.
Aşağıdaki scripti çalıştırabilmeniz için öncelikle "Takip edilen" sayfaya gidin. Yani 21 k sayfasına. Chrome'da herhangi bir nesnenin üzerinde sağ tuş tıklayıp "incele" diyin. Açılan pencerede "Console / konsol" kısmına gelin ve aşağıdaki scripti yapıştırıp enter'a basın.
Aşağıdaki scriptin açıklamasını da şu şekilde yapayım ;
  setInterval(function() {
  $(".FollowStatus").each(function() {
    $(this).parents(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove();
  });
  $("div:not(.not-following) > .user-actions-follow-button").click();
}, 20000);
Bu kod 20 saniye aralıklar çalışarak sayfadaki ".FollowStatus" elementlerinin ebeveyni olan ".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-sizeof3.umb10"classındaki bütün elementleri siler.
  setInterval(function() {
  $(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove();
}, 30000);
Bu 30 saniye aralıklar çalışıp, Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10 clasındaki elementi siler.
  setInterval(function() {
  window.scrollTo(0, document.body.scrollBottom);
}, 5000);
Burası 5 saniye aralıklar çalışarak pencereyi aşağıya kaydırır. yani document.body.scrollBottom un pozisyonu neyse ona kaydırır.
  setInterval(function() { window.scrollTo(0, document.body.scrollHeight); }, 20000);
Bu da 20 saniye aralıklarla pencereyi document.body.scrollHeight değeri neyse oraya kaydırır.
Kodun tam hali aşağıdaki gibidir, süreleri kendinize göre ayarlamayı unutmayın.
  setInterval(function() {
  $(".FollowStatus").each(function() {
    $(this).parents(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove();
  });
  $("div:not(.not-following) > .user-actions-follow-button").click();
}, 20000);
setInterval(function() {
  $(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove();
}, 30000);
setInterval(function() {
  window.scrollTo(0, document.body.scrollBottom);
}, 5000);