PaLaCoRDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar

Dün bir konu açmıştım. Linkin sonuna günün tarihini nasıl yazdırırım diye arkadaşın biri şöyle bir kod paylamış.

Bu kod istediğim gibi çalışıyor fakat ekrana yazdırıyor [IMG]https://*******.com/forum/images/smilies/smile.gif[/IMG] Benim istediğim ekrana yazması değil linkin sonuna tarihi ekleyerek o js dosyasını çağırması.
Ne yapsam o dosyayı çağırttıramadım kodu defalarce değiştirdim denedim olmadı. Anlayan mutlaka çıkar yardımcı olursanız sevinirim.
<script type="text/javascript"> var tarih = new Date(); var gun = tarih.getDay(); var ay = tarih.getMonth(); var yil = tarih.getFullYear(); var aylar = ["01", "02", "03", "04", "05", "06", "07", "08", "09", "10", "11", "12"]; document.write("www.sitem.com/file.js?v=" + gun + "" + aylar[ay] + "" + yil); </script>
PaLaCoRDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyvallah hocam Yardım gelmeyince aynısını bende yaptım yüzlerce kez deneyerek birkaç saat önce
Kendi başına uğraşıp yapman çok daha iyi olmuş Yazılım öğrenmenin tek altın kuralı vardır zaten "Hata almak ve onu çözmek için uğraşmak"
Bunu yaparken sadece aldığın hatayı değil bir çok şeyi de anlamış oluyorsun İyi çalışmalar dilerim