Hocam tamponu kim abarttı böyle?
Ben Pendik Hospital hastanesinde ameliyat oldum. Kemik alındı. Plastik tampon vardı yani nefes alabiliyorsun burundan. Tekniği ise plastik tampon heralde deriye dikiliyor içerden ve 2 hafta süre sonra yok olup gidiyor dikiş ipi. Ben gittim doktora, tuttu plastiği çekti çıkardı.
100TL para verdik, SGK geçiyordu.
Op.Dr. Cemil Yurtseven. bir araştır istersen kardeşim tavsiye ederim. Septoplasti ve rinoplasti konusunda deneyimli ve vaka sayısı bir hayli yüksek. Beraber çalıştığımız bir doktordu.
Geçmiş olsun neredeyse 10 yıl önce bende ameliyat oldum. Banada doktorlar sık sık grip olmamı buna bağladılar.
Lakin ameliyat olunca çok birşey değişmedi. Yine hasta oldum. Farkı burnum çok akmaz oldu fazlaca geniz akıntısı çekiyorum. Birde içten gelen burun kaşıntısı genellikle proglemlerde diğeri. Eğer gece horlama ağızla nefes alman yoksa olma. Birde devlet hastaneleri genellikle acemi doktor yetiştirme yeri halini aldı, işi öğrenen özele gidiyor. Son olarak slikon tamponu en baştan konuş
Gece horlama var, ağızdan nefes alma Allah'ın emri zaten burundan nefes almak nasıl bi duygu bilmiyorum

Geniz akıntım şuan bile çok var, aynı şekilde burun akıntısı ve göz yaşarması da var alerjiden dolayı.