Güzel ve bilgilendirici yorumunuz için teşekkür ediyorum.
Tabii litecoin yükselebilir, ama bu charlie lee maalesef kendisine çeki düzen vermek istemiyor, işi gücü yok beş para etmez tronla uğraşıp duruyor.
IOTA konusunda katılıyorum, ortaklık ile ilgili haberlerin yalan olduğunu söylemek istemediler, çünkü işlerine gelmezdi, ama gene de er ya da geç insanların bu haberleri yalan olduğunu ortaya çıkaracaklarını anlamalıydılar, böylece dürüst izlenimi verebilirlerdi.
iota partnership listesinde cisco nun ismini gördüm, ve bir twitter kullanıcısı cisco ya mail atarak sormuş, onlarda ortaklığımız yok diye cevap vermiş.akabinde kurucusu twitterde "asparagas haber çıkaranlar için hukuki olarak ne yapılabilir?, bir arkadaşım için soruyorum" tarzında bir twit attı, şimdi baktım silmiş bunu, microsofttan ortaklık değil azure müşterimizdir açıklamasından sonra bende çekinerek elden çıkarmıştım fazla zarar etmeden.ama bosch un yüksek alım yapıp açıklama yapması, partnetship listesinde birçok büyük firmanın isminin olması ve japonya eventleri dolayısıyle sadece 2-3 firma dahi açıklama yapsa muazzam artış yapacaktır diye düşünüyorum.Zamanında düzgün bilgilendirme yapsalardı fiyat kaybeder ama şu anki fiyatından daha yüksekte seyrederdi.
litecoin'in tek sorunu zaten Charlie, onun yerinde başkası olsa tabloda 2. sırada yerini alırdı şimdiye kadar..