jet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazı tura atar gibi altcoin alanların arasından araştırıp bilinçli şekilde yatırım yapanları görmek güzel
söylediklerinin %90 ına katılıyorum.
katılmadığım kısımlar litecoin tahminime göre yükselecek, piyasa fiyatının 700$ civarı olacağını öngörüyorum. (kurucusu elinde büyük bir miktar tutuyordu, bu yüzden pek sevilmiyordu, bundan 1 ay kadar önde elden çıkararak piyasaya sürdü ve bu haberlerin üzerine 98$ dan 300$ lara yükselmişti, şu anki düşük fiyatı btc yüzünden)
iota, şu anda 2.70 de, microsoft ortaklığı konusunda asparagas haberler yapıldığında kurucusu Dominik işine geldiği için böyle birşey yok demedi, bootcamp ertesinde microsoft yalanladığı için sert düşüş yaşadı, ama 1 hafta 10 gün sonra BOSCH firması yüklü bir alım yapıp ortaklığı açıkladıktan sonra tekrar yükselişe geçti.kurucusu ve yönetim kadrosu amatörce davranıyorlar ama yapılan anlaşmalar ve önündeki eventler güçlü.şubat ortasında başlayıp mart sonuna kadar japonyada bir dizi event var.mart sonu itibari ile ciddi oranda yükseleceğini düşünüyorum.
Güzel ve bilgilendirici yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Tabii litecoin yükselebilir, ama bu charlie lee maalesef kendisine çeki düzen vermek istemiyor, işi gücü yok beş para etmez tronla uğraşıp duruyor.

IOTA konusunda katılıyorum, ortaklık ile ilgili haberlerin yalan olduğunu söylemek istemediler, çünkü işlerine gelmezdi, ama gene de er ya da geç insanların bu haberleri yalan olduğunu ortaya çıkaracaklarını anlamalıydılar, böylece dürüst izlenimi verebilirlerdi.