dediğiniz doğru olay tamamen savcıya bakıyor burda savcı az buz bu tür şeyleri biliyorsa yardımcı olur. Bilmiyorsada siz anlatmayı deneyini zaten at gözlüklü bir savcı ise ne olursa olsun dava edemezsin ret yersin.
Faturasız ürün veya hizmet (instagram hesabı nereye girer bilemiyorum) satmaktanda dava açılabilir diye düşünüyorum ama tam emin değilim, bilişim alanında uzman bir avukata sormak lazım bu konuları detaylı olarak.
bundan 7-8 sene once bır ıs karsılıgında odeme alamadım ve facebook sayfamıda aynı kısıye caldırdım hatırlayan hatırlar gızlı admın muhabbetınden dolayı karakola ordan bilişim şubeye gittim fatura kesilmediği ve yasal bir iş yapmadığın için dava sonuçu sen suçlu bulunursun dedi ve skype konuşmalarını kabul etmedi o yüzden sıkıntılı bir durum