merhabalar arkadaşlar uzun zamandır kendi web sitelerim için kullandığım bir alt yapıyı kullanıcı servis hizmeti şeklinde projeye dönüştürmeye karar verdim. Temel olarak Projeden bahsedecek olursak...
  1. Domain: keywordtrends.info
  2. Kullanıcının verdiği keywordleri takibe alacak.
  3. Kullanıcının verdiği keywordü içeren aramalarda Büyük Çıkış yada +%900 veya sizin belirlediğiniz bir artış olursa Kullanıcıya bildirim gönderecek.
  4. İstenildiği takdirde SMS bildirim alabilecek
  5. Üyelik türlerine göre isterse XML-RPC ile Wordpress tabanlı sitelere bu tagı otomatik olarak ekleyebilecek.
Amaç
Saatlerce her saat başı 4 saatin yükselenleri ne yeni keyword varmı diye bakmak yerine sistemin size yükselenlerin ne olduğunu dilersen daha önce gönderilen bildirimi birdaha gönderme özelliği ile sadece keywordünüzde yeni yükselen aramaların seçilmesi gibi işlemlerle saatlerce süren Trends aramalarından kurtulmak basit ve saatlik gelen bir mail ile kelime trendlerinde yükselenleri görebilmek. Yeni yükselen daha önce aranmamış kelimeleri hızlıca fark ederek sektörde ilk haberleri ilk makaleleri sizin yayımlamanız. vs kullanım amaşları genişletilebilir.

Beta Testinde Bulunmak İsteyenler İçin
  1. Sistemin gelişmesi ve eksikliklerin giderilmesi için görülen eksikleri iletmesi ve beklentilerini ek özellikleri bize iletmesi beklenmekte.
  2. Günde en az 1 kere kullanıcı paneline girerek 1-2 kelime dahi olsa rapor vermesi ve metrikleri gözlemlemesi
  3. Panel üzerinde bulunan Feedback kısmından bu istekleri beklentileri eksikleri bugları bana yollaması.
Beta Test Sürecinde Ne Kazanabilirsin?
Beta Test sürecinde hem kelimelerinin takiplerini ve bildirimlerini ücretsiz kullanmış hemde bu projeye destek olmuş olacaksınız. Beta test sürecinden sonra ücretsiz 1 ay PLATINIUM üyelik kazanmış olacaksınız.

Nasıl Katılırım?
Konu altına "Beta Testine Katılmak İstiyorum" yazan ilk 5 kişi beta testine katılabilir.

Ne Zaman Başlayacak Ne zaman Bitecek?
1-2 Hafta içerisinde bana ilettiğiniz mail adresleriniz üzerinden gönderilen mail ve yönergelerle test sürecini başlatacağız. En az 3 Hafta beni yarı yolda bırakmamanızı temenni ediyorum. Sürecin tamamlanması için net bir zaman söyleyemem. 3 Haftanın sonunda isteyenler test sürecini bitirerek tamamlandığında ücretsiz üyeliklerini alabilirler.

Taslak Görünüm Proje Global işleyeceği için tamamen İngilizce site ve panel olacaktır. dil desteği eklenebilir taleplere göre: