gtopkara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bankalar minimum 90 gün SGK istiyor bir ay sonra tekrar deneyin, bu aşamada başka başvuru yapmayın kredi arayışına girmeyin kredi notunuzu olumsuz etkileyecektir sıfır dahi olsa.
Ben bir kaç kez başvurdum red verdi hepsi Dedim nasıl olsa 0. Gerçi puan olunca düştüğünü biliyordum ama 0 olunca olumsuz etkilediğini bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim. Teşekkürler.

GoogleChrome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle maaş bordrosu şart değil siz şubeye gidin onlar her şeyi görüyor zaten, bordro istiyorlarsa %70-80 ihtimalle verirler kredi. normal şartlarda finansbank garanti vs 3 aylık sigorta istiyor, vakıfbank gibi 2. sınıf bankalar 6 ay sigorta istiyor. ben 3 aylık sigortam olunca garantiden 7 bin lira kredi çekmiştim bundan 4-5 sene önce. kredi puanı yükseltmek için kredi kartı kullanıp günü gününe öderseniz 1-2 ay içinde puanınız epey yükselir geçmiş siciliniz temiz olduğu için. son olarak en kolay krediyi adı gibi olan nkolay verir, oraya başvurun büyük ihtimal alırsınız 5-10k arası.

son olarak inşallah maddi durumunuz düzelir ve bu belaya hiç bulaşmazsınız.
Çok sağol hocam bilgi için. Ben süreyi 2 ay biliyordum. Nereden duydum yada okuduysam artık
Kredi yada kredi kartını bilgisayar almak için istiyorum. 3.5-4k arası bir şeye bakıyorum. Hem ofis hem de oyun için kullanacağım beni senelerce idare edecek bir şey olsun istiyorum. Aslında hayatta bulaşmak istemediğim bir şey kredi ama aldığım parayı da birden bilgisayara yatırmak istemiyorum. 2-3 ay çalışsam kredisiz alırım ama o zamanda elimde 0 nakit kalacak. En kötü 9 ayda ödemeyi düşünüyorum krediyi yada kredi kartı taksidini.
Senet sepet ile bilgisayar veren yerlere baktım geçen gün abimle. Hem istediğim modeller yoktu hem de internette 2-2.5k olan vasat bilgisayarlar 4-4.5k ya satılıyordu 10 ay taksitle. Resmen dona kaldım. Demek ki biraz da bilmesek fiyat ve özellikleri gidip kakalanacağız en dandik bilgisayarlara o kadar parayı. Birde neredeyse hepsi Casper. Doğru düzgün marka model de yok. Bir tane Asus un vardı oda TR de yok. İthal mi etmişler artık ne yapmışlarsa adamlar.