Twitter, telegram, r10 gibi yerlerde fazlasıyla takip ediyorum.
Belli bir coin'e yatırım yapanlar, hemen onun fanatiği oluyor. Yabancılarda bu gerçekten yok, adam bir görev gibi, hedefi gerçekleşince satıp geçiyor.
Mining konuları daha da gelişebilir burada, ben hem al-sat, hem uzun vadeli coin tutma, hem de mining yapıyorum. Ancak burada sürekli açılan battı, çıktı, uçtu, düştü konuları gerçekten olayın heyecanını kaybettiriyor. x şunu dedi, y bunu dedi, x ülke yasakladı vs. Mining edin, al sat yapın, belli hedefler koyun vs. Forumda doğru kitle oluşsa inanın bende coin'ler ile ilgili alım satım tavsiyeleri vereceğim, hatta konu bile açtım ancak millet 1 günde %5-10 değil 1 günde %50-100 beklentisinde olduğu için 1 günlük %20'lik düşüşte isyan ediyor. Çok parası veya çöpe atılacak parası olan gitsin poker, blackjack vs. oynasın ama bu sektöre girdiyseniz coin'leri inceleyin, teknolojiye bakın, 2 yıl sonra nasıl bir kolaylık sağlayacak buna bakın öyle satın alın. Kısa süreli al-sat yapacaksanız üst ve alt'tan hedeflerle satış alış değerleri koyun. Elinizde btc tutun vs. vs. vs. vay anasını ne kadar uzun yazmışım