Merhaba. Merakımdan girdim konuya sadece.
Şuna hem fikir olabiliriz. Emekçi her kimse emeğini büyütebilir bazen. Ona göre de pazarlık payı koyar aslında. Siz de bunun tabiri caizse ölücü fiyatını söylersiniz. En sonunda 2 taraf pazarlığa oturur ve iş yapar. Aranızda geçen fiyat diyaloglarını kestirip atmadan önce ikinizin de bu konuda birbirinize empati yapmanız gerektiğini unutmayın.
Şimdi kendim için konuşuyorum. Üslubunuz çok alaycı ve kışkırtıcı. Herkes kendi ekmeğinde burada sonuçta. Siz kazanırken karşınızdaki kazanmasın aç kalsın tarzı cümlelerinizi saldırgan buluyorum açıkcası. Bu yüzden ben sizin gibi insanlar ile çalışmaktan elimden geldiğince kaçınırım.
Bunu yazmamdaki amacım kimse kimsenin köpeği uşağı vs değil. Herkes iş yapar ve herkes kazanır bu anlamda. O yüzden her iki taraf da birbirlerine ve kendilerine saygı göstermelidir.
İyi günler.
anladigin gibi degil mevzu hocam. 6 7 senedir bot yazdiriyorum ne oldugunuda biliyorum ederinide. ama adam gelip 50 tllik bota 150 200 cekerse bide zamanim yok şu zaman bu zaman anca baslariz derse o zamanda gelince aaa az fiyat vermisim baskasina yaptirin vs diyaloglar olursa bunun is ahlakiyla uzaktan yakindan alakasi olmaz. ki suana kadar calistigim botcularin sayisi yok paso degistirip duruyorum biri sabit kafada dursa niye degistireyim? demekki bu sektorun zihniyetinde bisey var genelinde. yada kolay para kazanmaya alisilmis. kimse bedava is yaomiyor para kazanmakta bu kadar kolay degil. adamlarin tonla konusu var koskoca wp siteyi sifirdan kur düzenle teslim et 50 100 tl geneli. adam bana gelip bi bota 150 200 cekecek bide cektigi fiyati begenmeyecek. gececeksiniz bu isleri..