iki şekilde yapılabiliyor,
birincisi üretim sırasında iki bölüm olarak yapıldığını ve silinmemesini istediğiniz verilerin ilk bölüme yüklendiğini biliyorum.
ikincisi dosyayı usb flash belleğe yükledikten sonra yüklediğiniz klasör(lerin)/dosya(ların) hepsinin okuma/yazma yetkilerini "İzin Ver" değilde "İzin Verme" yaparsanız hiç kimse silemez.