Selamlar
Natroda güzel bir kampanya var son günüymüş wordpress hosting alınca bir sene üzerine ekleniyor bedavaya 1+1 gibi
daha önce sınırsız Hosting almıştım natrodan. kullanıyorum. şimdi wordpress hosting almak istiyorum başka bi müşterim için. ama sınırsız hosting ile farkını çok bilmiyorum. konuyla ilgili bilgisi olan var mı yardımcı olurmusunuz. farkı nedir normal hostingden?
https://www.natro.com/hosting/wordpress-hosting
WordPress Uyumlu Hosting Avantajları Nelerdir ?
WordPress uyumlu hosting hizmeti, özel olarak hazırlanmış ve optimize edilmiş sunucularda sunulmaktadır. Böylece standart hosting hizmetlerine göre daha iyi performans, daha fazla kaynak sahibi olabilirsiniz. Natro WordPress Hosting paketleri, kullanıcılarına otomatik kurulum, yedekleme ve güncelleme olanağı sunmaktadır.
wp hostingde siteler wordpress optimize sunucularda barındırılıyo ve yalnızca wordpress siteler oluyor o sunucuda. o sebeplede wordpressin performansı daha yüksek oluyor. ayrıca bildiğim kadarıyla barındırma alanları ssd platform üzerinde caching ile çalışıyo daha hızlı açılması için.
hocam teşekkürler. şimdi aldm 1 sene 1 senede bedavaya geldi. deneyip sonucları raporlarım artık.
Yeni üye olanlara bir çok konuda güzel şeyler var iken, uzatan kişilere bu yok
Benim kızdığım konuda bu.
ben natronun wp hostingini kullanıyorum ve normal hostingden geçince baya bi hız fark etti.
bana bugun wp hosting için smsle böyle bir kupon kodu geldi.(blog25) kullanmicam. hala geçerli mi diye baktım. sepette çalşıyo. kullanabilirsin istersen.
Güzel teklifiniz için teşekkürler.
Natro kurumsal paket kullanıyorum. Wordpres hosting kullandığınız siteler varsa incelemek isterdim. Ne gibi değişiklikler yapılmış.
Merhaba arkadaşlar. Bende ilk defa natro'nun wordpress hosting'ini kullanmaya başladım ve yaklaşık 1,5 ay oldu.
Ancak, o kadar web sitem var ve ilk defa bu kadar sorunla karşılaştım.
Sitemde anlam veremediğim ve sık sık sayfa açılma problemleri oluyor. Hatta sık sık "502 Bad Gateway Hatası" alıyorum. Kendilerine ticket açtım ve sorunun çözüldüğünü söylüyorlar ama sorun devam ediyor.
Telefonla görüştüm, bu seferde wordpress hosting'lerinde düzenleme yapılıyormuş. Ama sitede hiçbir yük olmamasına rağmen hız problemi devam ediyor.
Bu sorunu olan varmı?
Site adresim:
http://akiktasi.net/
Not: Natro'da linux hosting'im var ve wordpress ile çalışıyor çok memnunum.