yahu.. son yayınlanan veriler ışığında bakıldığında dünya genelinde 3milyondan fazla insan bu varlığa sahip.. Birinde 100 liralık var birinde 100 milyon liralık ama toplamda 3 milyon kişide var bu varlık.. Ortada olan bir varlığın bir anda sıfırlanması ihtimaline bir bakın lütfen.. Bu bir para birimidir.. her ne kadar devletler bunu halen bir para birimi olarak kabul etmemiş (edememiş) olsa da bu bir para birimidir ve bu para birimiyle insanlar alışveriş yapabildikleri gibi ödeme de alabiliyorlar.. Kaldı ki bireyselden geçtim zincir firmalar da artık bu para birimlerini kabul etmeye başlıyor.. Muhtemelen 2018 yılı içinde bu haberleri sıkça göreceğiz.. Şimdi birileri çıkıyor sadece yorum yapmış olmak adına ve hiç bir şey bilmeden "şu olabilir bu olabilir" diyebiliyor.. diyecek de zaten bu söylentiler hiç bir zaman bitmeyecek.. Bir konuda yorum yaparken önce biraz araştırsanız biraz inceleseniz, okusanız, değerlendirseniz de ondan sorna yorum yapsanız harika olacak..
Fevri bir çıkış yapmışsınız ben yok olabilir derken düşebilir anlamında kullanmıştım kaldı ki bu bitcoin için asla bitmez, hep kazandırır gibi bir şey olduğunu görmüyorum ben. Bu kadar kesin konuştuğunuza göre Kenneth Arrow ile akrabalık ilişkiniz var sanırsam ben sadece görüşümü ve temennimi belirttim lütfen ikili polemik yapıp burada ki sevinçlerini paylaşan arkadaşların mutluluğuna gölge düşürmeyelim.
İyi forumlar