Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Burun ameliyatında bir şey yok giriyor ve çıkıyorsun o kadar. Sonrasındaki tamponda çok rahatsız etmiyor ağzını genişçe açarak hapşırıyor tıksırıyorsun. Fakat sonuçta orada bir cisim var ve hep tıkalı gibi hisssediyorsun ki senin zaten burnun tıkalı. İlk amaliyattan çıktığında biraz kan yutmöuş olduğun için onları kusuyorsun. Fakat bunların hiç biri unutulmayacak tramvalar yaşatacak durumlar değil.
En önemlisi ameliyatı nerede olacağın gerçek bir burun hastanesi haricinde özel hastanelerde olmanı pek tavsiye etmiyorum. İstanbulda ent hastaneleri bu işi yapabiliyor. Benim tavsiye edebileceğim özel bir doktorda var tabi ama ben bu gün olsa çapada yaptırmanın yollarını arardım.
Doktordan isteyeceğin şeyler şunlar olabilir. Burun içinde erimeyen ip kullanmasın. eğriliği düzeltecekse oraya kalın bir madde koymasın. Burnunu genişletmesin veya şişirecek bir işlem yapmasın.
Ameliyattan sonra tampon çıkınca yaşayacağın sıkıntı ameliyat ve tampon işleminden daha zor bana göre. Burun kanayabiliyor zorlayınca vs vs uyuz bir durum.
Kesin nefes alamıyorum diyorsan kesinlikle yaptır ama öyle eften püften sebepler için uğraşılmaz.