ilgixcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
single.php düzenlerim fakat içerik oraya nerden gelecek sen bide adminde plugin benzeri bişey istersin buna, yoksada konu yazarken o şekilde tasarlarsayıp, bir ortam yükleyip altına resimler koyup yazılar girersende işini görür, ama anladığım kadarıyla, bir video yükle alanı, altına açıklamalı resim yükleme alanı arayada reklam koymuşsun onun için arasına video ile resim arasına kod yazma alanı olacak, buradan eklediklerin, sayfaya yazı olarak eklediğin içerikten bağımsız sağda gözükecek. O zaman iki türlü iş istiyorsun demektir, belki uygun plugin vardır bu işi yapacak araştırdınız mı, sonra pahalı gelmesin? 150 den başlar 250'ye kadar yolu var, oda başka wordpress sitenede yüklemek istersen fiyat artar uyuma dikkat etmek ağır zaman harcatır başka temalarda wordpresste test etmek sıkıntılı süreçtir.
Basit bişey istiyorsun gibi ama nasip işte
edit:Mesela denemedim ama ekran görüntülerinden baktığım kadar böyle birşey var. https://tr.wordpress.org/plugins/category-sticky-post
Selam öncelikle ilgin ve açıklamalar için teşekkür ederim. Aslında resimde istediğimi sağ taraf yapışkan olmadığı takdirde kendim de yapabiliyorum. Fakat eklentisiz bir şekilde ve o sağ kısmın yapışkan olmasını istiyorum.
Video'yu özel alan ile tanımlayıp orada çıkarabiliyorum. Paylaş butonları için zaten hazır elimde kodlar o da eklentisiz oluyor. Aynı şekilde reklam kodunun altındaki 3 kutu ilgili kategoriden rastgele çekilen 3 konuyu gösterebiliyorum ki mobil uyumlu olma açısından aslında 2 konu gösterilmesi daha mantıklı geldi konuyu açtıktan sonra. O kısımda son konular yerine içeriğin bağlı olduğu kategoriden rastgele konu çekilmesini istiyorum. İşin özü bu tasarımda aslında yapamadığım tek kısım eklentisiz olarak sağ tarafı yapışkan hale getirmek