Gigrafik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gereken neyse yapın. Bunda bişey olmadı diyecek diğerinde bişey olmadı diyecek daha büyük dolandırma teşebbüsü yapacak. Şimdiden aklı başına gelsin
tasarti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya 30 tl için adam mı dolandırılır? Bu kadar mı düştü insanlar ? Gerçekten nedir bu ya. 1 lira bile olsa git şikayet et hocam. Geçmiş olsun
mahmutk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30 lira icin uğraştığınıza değmez daha önce benimde başıma geldi geldiğinde ise nasıl güvendim ben buna demekle yetinmiştim hatayı kendimde bulmuştum yani
white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı gün savcılığa verirdim.
recepasann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yarın erkenden işlemleri başlatacağım. Vakit kaybetmek istemiyorum.
Larkolog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer şikay ederseniz en iyisini yapmış olursunuz.
tarantula901 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forum dışımı dolandırıldınız? Bu sitede get olayı gelse çok güzel olacak.
Evet hocam, forum içi olsaydı şikayet açardım
tarantula901 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Farkındayım sadece söyliyeyim dedim Bence hakkınızı arayın ufakda olsa bugun böyle yapan yarın neler yapmaz küçükken başını ezmek lazım böylelerin.
Hocam facebook dan konuşuldu, daha sonra whatsapp dan konuştuk. Ödemeyi gönderdim ve beni her yerden engelledi
ArMa_07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3500 lira dolandirildm. Sikayetci oldum. Banka dekontunu , ici bos gelen kargoyu , mesajlari savci beye sunduk. Hic ilgilenilmedi dosya kapandi. Soguk su icicez. Umarim isini iyi yapan bir savciya denk gelirsiniz.
geçmiş olsun bende forum içi dolandırıldım fakat *********** şahıs 1 ay ceza aldı sadece. şuan banı açık geziyor