Kimseyi kırmam istemem fakat burada size gaz veriyorlar. Ben hemen dava ederdim diyenler hayatlarında 1 defa adliyeye gidip hak hukuk arıyor olsaydı ben birini internet işleri ile alakalı dava etmeye adliyeye ve karakola gittiğimde polisler ve adliyedeki insanlar biraz olsun bu işlerden anlardı. Çünkü daha önce buna benzer şikayetler gelmiş olurdu.
Kimsenin kimseyi dava ettiği yok, devlet halen bu internet işlerine yabancı. Siz ne derseniz dilekçenize onu yazacaklar, 3-4 seneye de mahkemesi olacak. Sabahın 8inde 10unda güzel uykunuzdan uyanıp birde hangi adliyeden hak aramaya başladıysanız oraya gidip ifade vereceksiniz.
Birde tüm bunların üzerine karşı taraf davaya gelmeyip giden birtek siz olduğunuzda insan davacı olmasına rağmen, acaba bu suçu ben mi işledim diye düşünüyor.
Bırakın çocuk 30 lirasını güzel güzel yesin, adliyedeki sizinle ilgilenecek beyefendiler hanımefendiler çaylarını yudumlamaya ve öğle molasını beklemeye devam etsin, polisler de Youtube'da gezmeye devam etsin.
Hocam ben bir öğrenciyim, benim için 30 tl az bir ücret değil. Ne olursa olsun hakkımı arayacağım. Sonradan keşke demek istemiyorum. Ben Hakkımı aramaya kalktığımda geçen ay stajdan atıldım