Bu forumda eskiden özgün olmayan çalışma konulduğunda ve bu konuda ikaz geldiğinde daha efendice dönüşler verilirdi. Şimdi bakıyorum da çoğunluk hem çalıntı içerik kullanıyor hem de uyarıldığı zaman uyaran kişiyi haksız gibi görerek üstünde baskı kurmaya çalışıyor. Onunda üzerine insanları olmayan şeylerle suçluyorlar.
Ben anlamıyorum sanırım hakkını aramak suç olmuş. Hemen insanlara çamur atmayın diye ithamlarda bulunur olmuş. Sivatoras ben seni ilk geldiğin günden bu yana takip ediyorum. Tasarımlarına gıpta ile baktığım kişilerden birisiydim. Lakin önce bu konudaki çalışman ardından değirmen yarışmasındaki logon ile hayal kırıklığına uğradım. Üstüne birde konundaki logolardan birisinin daha çalıntı olduğunu görünce düşüncelerim tamamen değişti.
Velhasıl kelam, report sonrası silindiyse bir sorun var ki silinmiş. Sebepsiz silmezler. Bence insanlara laf yetiştirmek yerine kendinizi sorgulayın.
Yarışma sahibinden de özür dilerim konu dağılmaz umarım. Cevap vermek isteyen arkadaş olursa alıntılamak yerine özel mesajı kullansın lütfen.