Hayatinda hic kumar oynadin mi? Yada kumar makinalarina eline sürdün mü? Ben sürüyorum.
Borsa ile kumari birbirine benzerme olayi baya bir cogalmis burada. Önce bir aradaki farki anlayin.
Kumara cebindeki kurusu atarsin. Borsa´da yada BTC olayinda bütcen kadar girer, yükselisini beklersin.
Kumar makinesi ile işim olmuyor pek. Size başarılar dilerim. Kumar oynayan insanların psikolojisi ile btc ye yatırım yapanların psikolojisi üzerinden çıkarımlarda bulundum. Herkes aynı şeyi söylüyor: "Kaybedebileceğin para ile gir. " Bu söz bile BTC'nin sıfıra inebileceğini, böyle bir ihtimalin varlığını kanıtlar. Arkasında Merkez bankası veya bir devlet/kurum olmadığından BTC bir balondur. Şiştiği sürece yatırımcısına kazandırır. Her balon gibi bir yerde patlar. Dolar alırsın yarın sıfırlar gibi bir endişen olmaz. Ama servetini btc'ye yatıran birisi düncen bu yana servetinin yarısını kaybetti. Muhtemelen yine yükselecek ama sıfırlama ihtimali de var. İşte bu kumar. Hatta kumardan da kötü. Kumarbazsan, iyi oynuyorsan kazanma şansın artıyor. BTC'de balinalar ne isterse o oluyor. Düşürürler, yükseltirler...