Hayır Hocam yarışmadan Çekilmedim.. Gözükmüyor.. Ayrılmadım...Her yarışmada birçok Birinciliğim Olduğu için Her yarışmada benimle uğraşan Birkaç kişi var...Muhtemelen Report etmişlerdir... Yapmayın arkadaşlar...Bu Logolar için günlerimi veriyorum iki çizim yapıp eklemiyorum.. Ve her çalışmam özgündür.. 20 ye yakın logo yarışması birinciliğim var 2 sene içerisinde hiçbirinde sorun çıkmadı ama onlarca engellemelere maruz kaldım... Malesef Bu çalışmamda engellenmeye çalışıyor... Malesef Moderatörlere report edilerek logom kaldırılmaya çalışılıyor.. eğer Bu şekilde davranılırsa Muhtemelen yarışmalara katılım giderek azalacak ve kaliteli çalışmalar giderek azalacaktır.. Kimse kimsenin ekmeğine taş koymasın... Beni forumda birçok insan tanıyor..Şu ana kadar çalıştığım herkes benden Memnun ve hiç kimseye Özgün kendi tasarımımdan başka tasarım vermemişimdir...Moderatörlere burdan seslenmek istiyorum.. Sorgusuz sualsiz logom kaldırılıyor hiçbir savunma alınmadan...Neden bu şekilde yapılıyor... Söylediğim Gibi ÖZGÜN TASARIMLAR HAZIRLIYORUM...ve bu çalışmamda özgündür kanıtlarıyla fontlarıyla çalışma çizimlerini bile buradan atabilirim..YAPMAYIN arkadaşlar Başkalarına ÇAMUR atarak iş ahlakınıza leke sürmeyin Özgür Bir platform Burası... Daha iyisini yapın bende isterim.. ama yapamıyorsanız.. Lütfen Beni Engellemeyin... Burda Müşteriler Birçok para harcayıp en iyisini elde etmek istiyor..En iyisi için emek veriyorum..Müşteri memnun birşekilde yarışmayı sonlandırsın istiyorum....Ticaretin Kuralıdır bu...Dediğim gibi günlerce uğraşıyorum Bu logolar için..Yazıktır.. Başkalarının ekmeğine taş koymayın...Yarışmadan ayrılmadım.. Ve bir açıklama Bekliyorum Moderatörlerden...
@Mf.Rub , @RHSBILISIM @SABOCES
Benimle Uğraşann kişileride Biliyorum ama Ticaretlerine gölge düşmesin Burdan isimlerini paylaşmayacağım...
Başkalarını Engelleyerek En iyi siz olamazsınız...Sadece iş ahlakınıza Leke sürmüş olursunuz..