Kripto borsasına girmeden önce bende forumları, videoları, kaynakları inceledim ve kendime göre beni tatmin eden coinlere yatırım yaptım. Ben daha bu forumda "ben bu coini aldım veya ben yatırım yaptım sizde alın yapın" diye konu açanı görmedim. İnsanlar sadece öngörülerini söylüyor alıp almamakta size bize kalıyor.
Gelelim arkadaşınıza, henüz batan kaçan birşey yok, arkadaşınız pişman olmakta ve allah korusun intihar eşiğine gelmekte biraz aceleci davranıyor. Tabi söyledikleriniz abartı değilse.
Bende aynı teselliyi verdim dur bakalım devlet olaya el koymuş sizin de paranızı geri verirler dedim. Abartacak bir şey yok eğer 30 gün içinde açılmazsa o bloke cenazelere yetişemeyeceğiz öyle görünüyor. Çünkü benim tanıdığım girenlerin %80 banka borcu ile girdi. Maaşları da çiftik banktan gelen para olmadan ödemeye yetmiyor.
Haklısınız hocam.
Siz konudan konuya atlıyorsunuz, Arkadaşınızın durumu değildi konumuz veya çiflikbank değil, hele hele kredi ile bu işe girmek hiç değil.
Bu kadar zekimisiniz diye sormuştunuz, ben ona cevap verdim. Okumak veya görmek istediğiniz bu değil belki ama gerçek bu hocam.
İşin tuhaf kısmı iflas etmem hiç ama hiç mümkün değil, Ana parayı ve bir okadarını zaten aylar önce ben çektim. Kar ettiğim tutarın karı borsa'da.
Karı borsa da ise sorun yok hocam