delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mali değil devlet eliyle sıkıntıdalar yada bunu bahane edecekler.

inşallah birşey olmaz ama ben binance üzerinden tüm coinleri çektim. Güvendeler.
Haklısınız hocam.

Salimkol2018 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burası ticari bir forum tabi önceliğimiz ticaret. Fakat yönlendirme yapmak kişileri batağa çekerek kazanmaya çalışmak ayrı bir nokta ki o da bir ************** yöntemidir. Yatırımlarınızı gizli yaparsanız, Yada forumda ben aldım sizde alın tipi noktalara değinmezseniz tabi ki kimse sizinle makara yapmayacaktır. Evet iflas edecekmisiniz edeceksiniz peki bu bizi ilgilendiriyor mu ilgilendirmiyor. Dün arkadaşım hanımı ile boşandı zira kendisi kredi çektirmişti 40 bin tl hanımına çiftlik banka yatırmak için ben aynı samimiyet ve ciddiyetle yapma demiştim o da aynen sizin gibi işine bak der gibilerinden cevap vermişti. Dün aradı hem borç istedi hem de pişmanım intihar edeceğim dedi. Ben yine aynı şuan olduğu gibi olsun yeniden başlarsın emeğinin peşinden koş sil geçmişi dedim buyrun alın tabi ki risk sizin

Siz konudan konuya atlıyorsunuz, Arkadaşınızın durumu değildi konumuz veya çiflikbank değil, hele hele kredi ile bu işe girmek hiç değil.

Bu kadar zekimisiniz diye sormuştunuz, ben ona cevap verdim. Okumak veya görmek istediğiniz bu değil belki ama gerçek bu hocam.

İşin tuhaf kısmı iflas etmem hiç ama hiç mümkün değil, Ana parayı ve bir okadarını zaten aylar önce ben çektim. Kar ettiğim tutarın karı borsa'da.