Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar. Mustafa Kemal Atatürk
Kişisel yorumum şudur. Çiftlik bank coin borsa kumar iddia milli piyango adı her neyse herkes dilediği gibi oynaya bilmeli hatta dünyada bu tip sistemler çok daha yaygın olmalı. Hatta dolandırıcılığın her türlüsü serbest olmalı. Sonra bilmem ne zedeler mağduru yimpaş mağduru jet fadıl maduru vs kimsenin dava açmaya hakkı olmamalı. Mesela bir birim olmalı devlete ait bir iş mi yapacaksınız. Gidip sormalısınız şunu diye bilmelisiniz benim aklım sarmıyor bu işlere örnek bitcoin ya da çiftlik bank güvenli mi ? Devlet size bir cevap vermeli güvenli ya da güvensiz. Sonrasında dolandırılan olursa devlet dava açma hakkı tanımalı. He yok devlete sormadan dolandırılana devlet dava hakkı tanımamalı. Bunu şundan diyorum. Tabi ki parası olan kimse isteyen istediği gibi harcar karışmak doğru değil. Ama mağdur edebiyatı yapmak devleti meşgul etmek bunlar işte boş işler. Ayrıca sülün osman ben hiç gariban dolandırmadım demişti bir keresinde dolandırılan kim varsa dolandırmaya kalkan asıl dolandırıcıdır. Siz dünyada üstün zekaya sahip kişiler misiniz ki ? 1 koyup 70 bin katı alacaksınız ya da 1 koyup 3 alacaksınız. Tabi kişisel fikrim bu saygı duyarım.